mandag den 10. september 2012

I aften var vi lige på en lille aftentur op til Silas :)



Lige en lille aften snak med mor og far <3


I aften var både Lars og jeg oppe for at kigge til Silas, da vi havde aftalt med sygeplejersken at Silas skulle i bad da han virkelig trængte til det. Vi var spændt på om du var vågen og frisk til at komme i bad, og da vi kom ind på stuen kunne vi se at du bare lå og kiggede på dit legetøj og derfor besluttede vi at tage ham i bad. Vi fik sygeplejersken til at holde dig i badet, mens jeg vaskede dig med nogle vaske klude, og du nød at være i badet, selvom du lige skulle finde ud af hvad det lige var for noget.

 

Lige efter badet.

På billedet ser han rigtig fornøjet ud efter badet var overstået, han blev lidt sur til sidst så han måtte op af badet. Han er nu blevet så dygtig at han kan blive badet uden at have en sat måler på imens, ellers har han den altid på da han stadig svinger meget i sin iltning. Men han er helt klart blevet bedre end han var bare for en måned siden, selvom det er meget svært at se når man kigger over kort tid. Fremgangen er så lille at man nogen gange ikke kan se fremskridtene.

 

Her leger Silas og far <3
 

Her hygger Silas lige sammen med sin far, det er dejligt med lidt "far og søn" kvalitetstid. Silas elsker at komme op og flyve lidt engang imellem, og han vil gerne stå lidt på sine ben og strække dem lidt, så det øver vi lidt engang imellem, og han øver sig også i at holde hovedet lidt, men nogen gange bliver hans hovede dog lidt for tungt, så man skal lige holde ved ham omme i nakken, og foran hans hage. Så synes at han kommer godt efter alt det som han er kommet bag ud med i al den tid han har ligget i respirator.

 

Lige et måltid inden sengetid.

Sidst på aftenen fik han lige lidt mad inden han skulle sove. Han er så dygtig til at spise på sutteflaske, han tog 70 ml her i aften på flasken, hvor de han så fik de sidste 50 ml i sonden. Vi er ved at øve med ham, så han kan tage en stor del af sit måltid på flaske. Det er så forskelligt hvor meget han tager på flasken til hvert måltid, men han tager det han kan klare, og vi giver ham måltidet over en halv time, så han ikke bliver alt for træt, da det er en hård opgave for ham at spise selv, da han bruger meget energi på det sådan rent respiratorisk. Men alt i alt klare Silas sig så godt han nu kan med lungesygdommen BPD (stive lunger). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar