fredag den 21. november 2014

Kontrol endte med cpap om natten igen.


Silas var til kontrol ude på Respirations center Vest

Silas var til tjek med sine lunger ude på Respirations Center Vest ude på Skejby. Der går han til tjek ude ca. 2 gange om året, for at se hvordan det står til med hans lunger. Han får foretaget nogle målinger i løbet af aftenen og og natten. Der bliver foretaget nogle målinger i vågen og sovende tilstand, så de kan sammenligne om der er en forskel. De målinger de foretog så da heldigvis rigtig fine ud, dog vidste målingerne at han lavede nogle apnøer  engang imellem når han sover, men overlægen mente ikke at det betød noget som helst, han siger at der er mange børn der springer et par vejrtrækninger over engang imellem. 

Silas læser i en bog på Respirations Center Vest :)
Vi blev enige om i samråd med overlægen at Silas skulle prøve at ligge med Cpap i 1-2 måneder, for at se om det gjorde nogle forskel på ham. Han er begyndt at blive mere træt i hverdagen, har brug for flere pauser, og derud over er han gået lidt tilbage i hans motoriske udvikling, hvilket undrer os rigtig meget, så derfor nævnte vi det for ham. I forhold til dette, kunne der være mulighed for at han har en muskel sygdom, men det ved vi ikke endnu, vi skal have taget en blodprøve her i december, så må vi se hvad den blodprøve viser. Vi håber selvfølgelig på det bedste, men hvis der er noget med hans muskler ville det ikke forbavse mig, da han jo ikke går endnu. Han har meget slappe led og i det hele taget er han bare slap i kroppen, så er spændt på at se resultatet, men når det så er sagt, så er han en sej lille dreng, der vil fremad i livet, selvom han har en masse at kæmpe med.


2 kommentarer:

  1. Hvor er han lækker ham Silas - men kan næsten ikke bære, hvis han skal kæmpe med mere :( Så jeg ønsker alt det bedste <3 Sikke en skøn hårfarve - min Dicte har samme hårfarve, håber sådan at den bliver :) Kh Anne (måske kan du huske mig, lolouads fra Små engle - mor til William og David)

    SvarSlet
  2. Hej Anne :)

    Mange tak for din kommentar herinde. Jo kan sagtens huske dig :)
    Nej håber hellere ikke at han skal døje med flere ting, synes da ihvertfald at han har taget sin tørn hvad det angår. Hvis der dukker mere op klare vi selvfølgelig også det.

    SvarSlet