søndag den 16. september 2012

CPAP

Silas har nu været på væg cpappen i 3 dage, og denne her gang slår han record, for det længeste han før har ligget i den er 2 dage. Vi er så stolte af vores lille supermand fordi han bare klare det super flot, for det er stadig svært for ham, og han kommer meget i cpappen, og vejrtrækningen er hård for ham, men han hænger i og taber ikke modet, han kæmper videre vores lille fighter.



Silas ligger med CPAP på 3 døgn.
 

 

Silas er blevet passe af afdelingens sygeplejersker hele weekenden da manden og jeg skulle til bryllup hos et vennepar som skulle giftes. Vi kiggede dog lige forbi Skejby fredag aften, og sov i familiehuset, og kørte mod Holstebro lørdag morgen, for at kunne nå at komme til brylluppet.
Det er gået rigtig godt med Silas hele weekenden fortalte de os da vi kom derud i dag. Oplevede noget der var mærkeligt, lægen sagde til os, "jamen Silas er ikke på stuen, han er imellem vagtstuen og stue 209. Der lå han i sin barnevogn og hyggede sig mens han spise. Jeg gjorde store øjne, fordi det er første gang vi har kunne transportere ham i barnevognen. Når børnene ligger i cpap kan man godt transportere dem, bare man har iltflaskerne med på turen. Så i dag har vi været ude at trille for første gang, og det var virkelig STORT.

Men Sygeplejersken fortalte at Silas og hende havde hygget lørdag aften, hun havde taget ham med ind til briefing inde i deres vagtstue, og de har taget et billede af det, og det er virkelig rigtig sødt. Så jeg tror da lige på at han fik charmeret alle sygeplejerskerne :)


Men nøj hvor jeg savnede Silas da vi var til bryllup, men vi fik da snakket om ham til brylluppet, og det var faktisk rart at snakke om det hele. Men det føles godt at komme tilbage til ham igen, 1 døgn væk fra ham er mere end rigeligt lige nu synes jeg.


Silas sovende på maven <3

2 kommentarer:

  1. han er så skøn søde....

    og hvor er det flot han har kunne gøre så store fremskridt....

    ved hvor meget det betyder at der bare er SMÅ fremskridt. <3

    kommer snart ud og besøger jer..... knus.....

    SvarSlet
  2. Ja han er så dygtig vores supermand :) Men ja han gør fremskridt selvom det går rigtig langsomt.

    Du skal nok snart komme hvis du skal besøge os i Skejby ;)

    SvarSlet